NaslovnicaVijestiGuardiola će napraviti velike promjene u Manchester Cityju

Guardiola će napraviti velike promjene u Manchester Cityju

Guardiola će napraviti velike promjene u Manchester Cityju. Bavarski divovi su osvojili svoj četvrti uzastopni naslov Bundeslige jučer, a Katalonac je sada pohvaljen i od strane svog bivšeg šefa Barcelone.

Guardiola će napraviti

Menadžer Bayern Municha, Pep Guardiola je ‘genij’, prema riječima Josepa Marije Bartomeu-a.

Guardiola je svoju momčad vodio do četvrte uzastopne titule Bundeslige zahvaljujući pobjedi protiv Ingolstadta jučer od 2-1.

Španjolac će se pridružiti premierligaškim divovima Manchester Cityju iduće sezone i Bartomeu je nahvalio 45-godišnjaka, koji je vodio Barcelonu do tri titule La Lige i dvije Lige prvaka prije nego što je otišao u Njemačku.

“Pep je genij koji želi da promijeni mnoge stvari u Manchesteru”, rekao je za Hamburger Abendblatt ranije danas.

“Carlo Anchelotti, međtim je inteligentan trener i dovoljno pametan da zadrži dobre stvari i doda neke svoje elemente.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Guardiolin potez u Premier ligu je doveo do prijedloga da bi on mogao uvjeriti neke od svojih bivših igrača da mu se pridruže, ali Bartomeu nije zabrinut o potencijalnom gubitku svojih ključnih igrača.

“Mi nemamo nikakvog straha protiv toga. Naši igrači su vrlo sretni da budu ovdje”, rekao je on.

“Dragi mi je zbog Txiki Begiristaina, koji je sa nama bio mnogo godina. On i Guardiola će formirati snažan duo.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!