NaslovnicaVijesti"Guardiola će napustiti Bayern."

“Guardiola će napustiti Bayern.”

Pep Guardiola će naredne sedmice objaviti da napušta Bayern Minhen na kraju sezone, prenose mediji iz Njemačke i bliski izvori Bayernu.

Guardiola će napustiti Bayern

Bivši trener Barcelone je ranije ove sedmice rekao kako će donijeti odluku prije Božića da li će napustiti Bayern Minhen ove sezone, ali kako prenose Njemačke novine Bild on kaže kako je on ‘već odredio svoju sudbinu’.

“Sve ukazuje na njegov odlazak,” piše Bild, dodajući da je 44-godišnjak bio svjestan opasnosti njegove ‘ponovne- dobrodošlice ukoliko ostane u Bayernu’.

“On je neko ko uživa u izazovima, i to je razlog zašto je došao u Bayern Minhen 2013. godine.”

Guardiola je osvojio dva naslova i njemački kup od kako je preuzeo momčad sa Allianz Arene na ljeto 2013. nakon što je godinu dana proveo van nogometne scene. Prije toga osvojio je Ligu prvaka dva puta, tri puta je osvajao La Lidu i dva putu španski kup u četri godine, koliko je proveo u Barceloni.

Guardiola bi mogao zamijeniti Van Gaala u Manchester Unitedu, prenosi Alan MdcInally bivši napadač momčadi sa Old Traforda…

Kako prenosi Marca, Bayern Minhen je već u kontaktu sa bivšim trenerom Chelseaja koji je osvojio tri puta Ligu prvaka, Carlom Ancelottijem.

Bayern je trenutno na prvom mjestu u Bundesligi sa osvojena 43 boda, pet bodova više od Dortmunda.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!