NaslovnicaVijestiSMISLILI PLAN: Evo kako će United dobiti Fernandesa za 25 miliona eura...

SMISLILI PLAN: Evo kako će United dobiti Fernandesa za 25 miliona eura manje nego što Sporting traži!

Prema pisanju engleskih i portugalskih medija, čelnici Manchester Uniteda su smislili zanimljiv plan kako dovesti zvijezdu Sportinga Brunu Fernandesa za čak 25 miliona manje od cifre koju portugalski velikan zahtijeva.

Manchester United želi Fernandesa

‘Crveni vragovi’ žele dovesti portugalskog reprezentativca do kraja ovog mjeseca, te su već poslali ponudu od 35 miliona eura, kako su izvijestili pojedini izvori bliski klubu.

Međutim, čelnici Sportinga za njega traže blizu 60 miliona eura, te je ponuda Manchester Uniteda već odbijena. U klubu se nadaju kako će još neki klubovi poslati ponudu za njihovog dragulja, te da će dobiti više novca od njegove prodaje. Ipak, kako pišu portugalske novine Jornal de Noticias, ta njihova želja da dobiju veću naknadu od prodaje Fernandesa je samo umanjila interes preostala dva kluba, odnosno Liverpoola i Tottenhama, za njega.

Što se tiče Manchester Uniteda, s druge strane, uprava kluba smatra kako će veznjak pritisnuti svoj klub i natjerati ih da ga prodaju za znatno manju cifru nego što su očekivali. Ukoliko im plan zaista uspije, ‘Crveni vragovi’ će dobiti Fernandesa za asmo 35 miliona eura.

24-godišnjak iza sebe ima sezonu iz snova, u kojoj je na ukupno 53 nastupa u svim takmičenjima postigao čak 32 gola, te podijelio 18 asistencija, a tokom tog perioda mu je vrijednost na popularnom portalu Transfermarkt skočila sa 35 na čak 55 miliona eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!