NaslovnicaVijestiHasan Salihamidžić dao otkaz hrvatskom treneru u Bayernu. Neuer odmah poslao emotivnu...

Hasan Salihamidžić dao otkaz hrvatskom treneru u Bayernu. Neuer odmah poslao emotivnu poruku

Bayernov trener vratara Toni Tapalović dobio je otkaz nakon nesuglasica s trenerom Julianom Nagelsmannom, a jedan od vodećih ljudi kluba za sportski segment Hasan Salihamidžić potvrdio je te navode i objasnio što se dogodilo.

Tapalović je trener vratara Bayerna od 2011. godine, a njegov odlazak posebno je emotivno dočekao Manuel Neuer s kojim je radio u Schalkeu i stigao u ovaj klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Dragi Toni, danas završava jedna Bayernova era. S tobom nakon 11 godina iz kluba odlazi ne samo apsolutni pionir modernog treninga vratara, nego i velika osoba. Svi, ne samo u Münchenu, znaju da se bez tebe ovi uspjesi ne bi ni dogodili. Ništa manje važno, ti si me oblikovao i podigao moju igru ​​na višu razinu. Nedostajat ćeš mi i hvala ti na svemu”, rekao je Neuer.

Salihamidžić, pak, kaže da su razlike u načinu rada dovele do toga da svako ide svojim putem.
“Toni je kao trener vratara bio uključen u uspjehe naše momčadi posljednjih godina i na tome smo mu jako zahvalni. Razlike u načinu rada dovele su do toga da svatko ide svojim putem, a Toniju želimo sve najbolje u budućnosti“, kazao je Salihamidžić.

Njemački mediji doznaju da je situacija između trenera vratara i trenera prve momčadi eskalirala nakon angažman rezervnog vratara Alexandera Nübela koji mu se požalio da ima lošu komunikaciju s Tapalovićem.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!