NaslovnicaVijestiGuardiola dovodi svog bivšeg igrača: Legenda Barcelone prelazi u Manchester City?

Guardiola dovodi svog bivšeg igrača: Legenda Barcelone prelazi u Manchester City?

Guardiola dovodi svog bivšeg igrača. Legenda Barcelone prelazi u Manchester City? Momčad Pep Guardiole, Manchester City je ove godine nezaustavljiv, a samo Liverpool i Wigan su uspjeli da uznemire njihovu odličnu formu.

Guardiola dovodi

Građani su miljama iznad horizonta u utrci za naslov Premier lige i jednom nogom su u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što su pobijedili Basela sa 4-0 u prvoj utakmici osmine finala.

Dodajte tome njihove nedavne pobjede protiv Arsenala u finalu Carabao kupa i Premier ligi, a pogled na Etihad stadion nikada nije bio ljepši.

Nakon što je ušao u životu u Engleskoj nakon prve sezone, Guardiola i njegova ekipa su bili jednostavno senzacionalni.

Kevin De Bruyne je bio na totalno drugoj razini u veznom redu, dok Sergio Aguero nastavlja pljačkati golove u napadu.

[su_bonus]

U međuvremenu, dovođenje brazilskog vratara Edersona se pokazao inspiriranim potezom, gdje im je bivši Benficin vratar osigurao veliku sigurnost između vratnica.

Fernandinho je bio stijena u srcu veznog reda, dok je španjolski mađioničar David Silva nastavio dokazivati zašto je jedan od najboljih igrača Manchester Cityja ikada.

City je samo nekoliko tjedana od krunisanja Premier lige, ali već se misli okreću sljedećoj sezoni, a što će biti potrebno ako žele braniti svoj skoro sad osvojen naslov.

Prema Mirroru, Guardiola planira nevjerojatan potez za svog bivšeg igrača i Barceloninu zvijezdu Andres Iniestu.

[su_watch_live_football]

Unatoč potpisivanju ‘doživotnog ugovora’ sa katalonskim gigantima prošle godine, vjeruje se da ugovor ima neobavezujući sporazum i nakon dolaska Philippe Coutinha, Iniestin utjecaj bi mogao pasti.

Iniesta već ima osam naslova La Lige, četiri Lige prvaka, dva Eura i Svjetsko prvenstvo, ali bi mogao biti na putu da se ujedini sa svojim bivšim menadžerom u Manchesteru nakon što se umirovi na reprezentativnom nivou poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji ove godine.

Dok je Iniesta na vrhuncu, on bi i dalje dodao nevjerojatno iskustvo u momčad Manchester Cityja i dao Guardioli još jednog asa u rukavu, gdje i dalje nastavlja graditi jednostavno smiješnu momčad.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!