NaslovnicaVijestiGuardiola gradi momčad od obrane, Stones u City

Guardiola gradi momčad od obrane, Stones u City

Manchester City nudi čak 53 milijuna funti odnosno oko 63 milijuna eura za Johna Stonesa, kojeg je prošlog ljeta pokušavao dovesti Mourinho u Chelsea. Ukoliko transfer bude realiziran Stones će postati najskuplji branič u povijesti nogometa. Dosadašnji rekord kada su u pitanju braniči drži David Luiz koji je 2014. godine prešao iz Chelseaja u Paris Saint-Germain za 50 milijuna funti.


Stones je prošle sezone bio odličan u dresu Evertona, a tomu svjedoče i njegove brojke: Stones je u Premiershipu nastupio 33 puta i odigrao ukupno 2780 minuta, a ostvario je čak 46 uspješnih uklizavanja.
Uz to, engleski branič imao je tijekom cijele sezone čak 78 % uspješnih uklizavanja, 56 presječenih lopti, dodavanja na travnjaku vršio je sa 89 % točnošću, a napravio je svega 3 pogreške kojima je posljedica bio postignuti pogodak u mrežu Evertona.

[su_reklama]
Od kad je stigao u Manchester City, Guardiola je povezivan sa Stonesom, a on je označen kao prioritet za nadolazeću sezonu. Njegova elegancija, gracioznost s loptom i pouzdanje na poziciji centralnog braniča su svakako njegove glavne odlike. Guardiola voli stopere koji znaju igrati loptom, a Stones je svakako jedan od njih.

Očigledno je kako je novi trener Građana nezadovoljan obranom, jer osim Stonesa City je jako zagrizao za Bonuccija iz Juventusa. Čini se kako je Guardiola momčad krenuo graditi iz temelja, a vlasnici svakako neće štedjeti kako bi udovoljili ponajboljem svjetskom treneru.

Stones Manchester City

Ako se pogledaju koeficijenti jasno je kako su crveni vragovi, ali i Chelsea odustali od ovog mladog braniča, pa on ima samo dvije opcije. Preći u redove Građana ili nastaviti igrati u Evertonu kojeg je preuzeo Koeman. Svakako da će novac imati presudnu ulogu i u ovom slučaju, a ne treba zanemariti ni činjenicu kako City ipak ima puno veće ambicije u Premier League od momčadi iz Liverpoola. Koeficijent na prelazak Stonesa u Manchester City je u Unibet kladionici 1.50.

UPLATI OKLADU
Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!