NaslovnicaVijestiGuardiola igra nogomet kakav sam je želio igrati da sam ostao u...

Guardiola igra nogomet kakav sam je želio igrati da sam ostao u Unitedu!

Bivši strateg Manchester Uniteda trener Louis Van Gaal tvrdi da je želio na klupi Uniteda primijeniti isti stil igre koji sada preferira Guardiolin Manchester City, ali za to nije dobio dovoljno vremena i razumijevanja uprave kluba. Umjesto njega je na klupu stigao Mourinho, koji igra suprotan nogomet od Citya.

Guardiola igra nogomet

Bivši trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal još uvijek nije sasvim prebolio završetak svoje epizode na klupi Crvenih vragova, koju je nakon loših rezultata u prvenstvu je završio u svibnju 2016. godine. Van Gaal još uvijek vjeruje da je postavljao temelje, a to je u njegovom Unitedu značilo tako da igraju takav nogomet kao što je to danas slučaj kod Manchester Citya. Engleska i evropska javnost je oduševljena igrama ​​Manchester Cityja i taktike koju preferira Pep Guardiola.

>> Cristiano Ronaldo propušta utakmicu protiv Las Palmasa zbog…

„Guardiola je trenutno trener najboljeg tima u Premier ligi. Pep je od Citya stvorio stroj. Igra nogomet kao što sam ja želio igrati sa Manchester Unitedom, ali on na raspolaganju ima bolje igrače. U mom slučaju, proces bi malo duže trajao. Nažalost ovaj put nisam dobio dovoljno vremena, rekao je u intervjuu za SportBild  Nizozemac, koji se dotakao također i izvršnog direktora Uniteda, Ed Woodwarda, koji po njegovom mišljenju nije bio iskren prema njemu.

[su_bonus]

“Čini mi se pogrešno da izvršni direktor kluba kaže da je klub u potpunosti zadovoljan s vama i da ne vjerujete medijima. Nakon toga osvojiš FA kup i ostaneš bez posla”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!