NaslovnicaVijestiGuardiola ispričao kako on za Wigan nije bio dovoljno dobar!

Guardiola ispričao kako on za Wigan nije bio dovoljno dobar!

Pep Guardiola i njegov Manchester City danas gostuju kod Wigana u okviru natjecanja FA kupa, a danas ponajbolji nogometni trener svijeta priča kako on ga je za vrijeme igračke karijere Wigan, tada klub u Premier ligi, odbio jer nije bio dovoljno dobar za njih.

Pep Guardiola znatno je bolji trener nego što je bio igrač, no to ne znači da on nije bio vrhunski igrač. Josep Guardiola u karijeri je igrao za Barcelonu od 1990. do 2001. kada je prešao u Bresciju, tamo je proveo samo jednu sezonu, a onda prešao u Romu. Iz Rima otišao je igrati nogomet u Katar gdje je igrao za Al Ahli SC iz Dohe, a nakon toga i u Meksiko gdje je igrao za Deportivo Dorados de Sinaloa. Neobičnu je karijeru Pep imao nakon odlaska iz Barcelone. Za Bresciju je odigrao tek 11 utakmica, a za Romu samo četiri. No, još je neobičnija priča koja kaže da nije bio dovoljno dobar čak ni za Wigan.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Prije puno godina htio sam doći u Wigan, htio sam zaigrati u Premiershipu, ali nisam bio dovoljno dobar, to je istina. Bio sam star, suviše star da bi igrao u Premiershipu. Pokucao sam na vrata, pokušao igrati engleski nogomet, ali nisam mogao. Bila je ista stvar kao kad sam pokušao doći tu sa Stuartom Pearceom. Bili su pametni, nisam bio dovoljno dobar.”

Šest titula španjolskog prvenstva, dva osvojena Kupa kralja i četiri Superkupa u Španjolskoj, Europski kup, dva europska Superkupa i jedan Kup pobjednika kupova. Zlatna olimpijska medalja i hrpa iskustva na najvećoj razini, kako u Barceloni tako i u dresu reprezentacije. Sve to imao je Guardiola u svom životopisu kada je htio potpisati za Wigan kako bi se oprobao u Premier ligi.

[su_bonus]

Engleski mediji prikazali su današnju utakmicu FA kupa kao Guardiolinu ‘osvetničku misiju’, no naravno da za Guardiolu to nije nikakva osveta već i sam priznaje da je u tom trenutku bio prestar da bi igrao vrhunski nogomet.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!