NaslovnicaVijestiGuardiola kupuje zvijezdu Arsenala i odmah pravi transformaciju

Guardiola kupuje zvijezdu Arsenala i odmah pravi transformaciju

Guardiola kupuje zvijezdu Arsenala i odmah pravi transformaciju. Josep Guardiola želi potpisati Arsenalovog krilnog igrača, Alex Oxlade-Chamberlaina i pretvoriti ga u srednjeg-veznog u Manchester Cityju, prema izvješćima.

Guardiola kupuje

Guardiola će se pridružiti Cityju ovog ljeta nakon što njegov ugovor sa Bayernom istekne.

Španjolac je kako smo razumjeli od stranih medija već promatrao nove ciljeve za narednu sezoni i City će ga u potpunosti podržati što se tiče finansija.

The Sun tvrdi da je Oxlade-Chamberlain označen kao potencijalno pojačanje Građana, jer Guardiola ima velike planove za njega.

Arsenal je registrovao interese od West Hama i Liverpoola u ovog igrača, ali prelazak u City izgleda mnogo realističnija opcija za engleskog reprezentativca.

Prema i zvješću, Arsenalov krilni napadač je na Guardiolinoj listi zbog navedene svestranosti.

[su_sportingbet_euro2016]

Oxlade-Chamberlain je povremeno igrao i u središnjem dijelu veznog reda, obično kad Arsenal malo razvuče igru, a to je njegova spremnost da se prilagodi na nove pozicije, što je Guardioli zapalo za oko.

Međutim, Arsenal vjerovatno neće htjeti prodati 22-godišnjaka svojim velikim rivalima bez izričito velike naknade za taj transfer. Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo da li će Guardiola biti spreman da izdvoji velike novce za krilnog igrača Arsenala.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!