NaslovnicaVijestiGuardiola: Nikada neću mijenjati svoj stil igre

Guardiola: Nikada neću mijenjati svoj stil igre

Trener nogometaša Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da nikada neće mijenjati svoj stil igre i ocijenio da je njegova momčad zaslužila pobjedu protiv Evertona. City je odigrao neriješeno 1:1 protiv Evertona u Premier ligi, ali je zbog bolje gol razlike ostao na prvom mjestu ispred Arsenala, koji također ima 19 bodova.

pepguardiolamanchestercitytrainingsessionbjfceakhybjl

“O ekipi se može suditi, ali ja nikada neću mijenjati stil igre mojih ekipa. To je jedino što imam. Napravili smo sve. Ne možemo biti suviše razočarani, pošto nas čeka utakmica s Barcelonom (u Ligi prvaka)”, rekao je Guardiola, prenijeli su britanski mediji.

Nogometaši Manchester Cityja imali su posjed lopte 72 posto i 19 šuteva na gol.

“Nisam frustriran, moram pohvalim Everton, način na koji su se branili. Tužan sam zbog igrača, zaslužili su pobijediti.”, dodao je španjolski trener.

Vratar Evertona Maarten Stekelenburg obranio je dva penala nogometašima Cityja Kevinu De Bruyneu i Serhiju Agueru.

“Možete vježbati penale, ali na treninzima nema pritiska. Penali u važnim trenucima su pravi jedanaesterci.”, rekao je Guardiola.

City je tako tri posljednje utakmice bez pobjede, poslije remija sa Celticom 3:3 i poraza u prvenstvu od Tottenhama 0:2, a sezonu je otvorio sa 10 uzastopnih pobjeda.

Trener Evertona Ronald Koeman pohvalio je vratara svoje momčadi.

“Možda je on odigrao najbolju utakmicu u karijeri. City je najbolja ekipa protiv koje sam igrao u karijeri”, rekao je Koeman.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!