Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Guardiola otkrio koji igrač je najzaslužniji za odličnu formu Manchester Cityja

Guardiola otkrio koji igrač je najzaslužniji za odličnu formu Manchester Cityja. Građani se čine nedodirljivim ove sezone. Josep Guardiole je već skupio deset pobjeda, a još uvijek nisu bili poraženi.

Guardiola otkrio

U srcu ove nevjerojatne forme, većinu pohvala dobijaju Kevin De Bruyne i Sergio Aguero. Uostalom, ova dva igrača Cityja su bili glavni akteri u mnogim pobjedama Građana do sada.

Međutim, Guardiola smatra da bi pohvala trebala biti usmjerena i na jednog igrača specifično. On, u stvari vjeruje, da ako bi ovaj veznjak mogao biti kloniran, naslov Premier lige bi bio nezaobilazna akvizicija.

[su_euro_soccer_bonus]

Koji igrač je u pitanju? Odgovorit ćemo vam kratko i jasno. Fernandinho.

Od njegovog prelaska na Etihad stadion u 2013. godini, Brazilac je bio jedan od najdosljednijih i najpouzdanijih igrača u klubu. Njegovo gomilanje od 148 nastupa je dokaz kvalitete njegove izvedbe.

Fernandinho se do sada dokazao Guardioli više puta, a bivši menadžer Barcelone je rekao da ima visoko mišljenje o 31-godišnjaku.

“To je zato što Fernandihno može učiniti sve.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ono što smo postigli do sada bi bilo nemoguće bez njega. On je brz, on je inteligentan, jak u zraku i on može igrati na više pozicija.”

“Tek što vidi prostor on odmah pronađe rješenje. Ako trebate nekoga tko će napraviti ispravku ili izazov, on to predvidi.”

“Ako bi tim imao tri Fernandinhosa, taj tim bi bio prvak. Imamo samo jednog i on je jako važan za nas.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: