NaslovnicaVijestiGuardiola potvrdio: Zvijezda Manchester Cityja propušta utakmicu protiv Liverpoola

Guardiola potvrdio: Zvijezda Manchester Cityja propušta utakmicu protiv Liverpoola

Zvijezda i jedan od najboljih igrača Manchester Cityja Sergio Aguero propustit će sutrašnji susret protiv Liverpoola u okviru četvrtfinala Lige prvaka zbog povrede koljena.

Aguero propušta utakmicu protiv Liverpoola

Trener ‘Građana’ Pep Guardiola potvrdio je kako najbolji napadač Cityja svih vremena nije otputovao sa ostakom tima u Liverpool, te neće nastupiti sutra na Anfieldu.

[su_bbworld]

Aguero nije igrao još od pobjede na domaćem terenu protiv Chelseaja rezultatom 1-0 početkom prošlog mjeseca, propustivši tako gostujuće utakmice protiv Stoke Cityja i Evertona, kao i reprezentativne prijateljske utakmice protiv Italije i Španjolske.

Međutim, Guardiola je odbio potvrditi njegov izostanak i sa velikog derbija protiv Manchester Uniteda ovog vikenda, s obzirom da je njegovom timu potrebna pobjeda za osvajanje dugo očekivane titule prvaka Premier lige. Španjolski stručnjak je rekao: “Sergio Aguero je u Manchesteru, nije došao sa ostatkom tima, još uvijek nije spreman. Vidjet ćemo hoće li igrati u derbiju. Osjeća se puno, puno bolje, ali je razgovarao sa liječnicima i još uvijek nije u potpunosti spreman.”

[su_champions_league]

Aguero je ove sezone postigao ukupno 30 golova i podijelio sedam asistencija u 37 nastupa u svim takmičenjima. S obzirom na njegov izostanak, sutra će po svemu sudeći u vrhu napada utakmicu započeti Gabriel Jesus, koji također igra dobru sezonu, te je postigao 12 golova i podijelio pet asistencija u 33 nastupa.

Guardiola je dodao kako se sutra ne planira povući, te će igrati otvoreno, napadački, kao i kroz cijelu sezonu, unatoč tome što je Liverpool jedini klub iz Premier lige koji ih je pobijedio ove sezone.

“Ukoliko bih rekao igračima da ćemo pokušati nešto drugačije, da ćemo promijeniti način igre, pogledali bi me i pomislili ‘ovaj lik je uplašen, ne vjeruje sebi’. Naravno, svjestan sam vrijednosti Liverpoola, zabrinut sam zbog onog što rade, i nisam tako arogantan da mislim da to nije važno. Međutim, nećemo se braniti 90 minuta i odigrati jedan kontranapad. Zašto bismo se mijenjali ako sve funkcioniše dobro?”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!