NaslovnicaVijestiManchester City se oglasio: Pep Guardiola odletio u Barcelonu na hitnu operaciju

Manchester City se oglasio: Pep Guardiola odletio u Barcelonu na hitnu operaciju

Španjolski stručnjak na klupi engleske momčadi morao je hitno na operaciju, a o njegovom stanju oglasili su se Građani.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pep Guardiola, španjolski stručnjak na klupi Manchester Cityja, otputovao je u Španjolsku gdje je hitno operiran. Tim povodom oglasio se Manchester City na svojim službenim stranicama.

“Trener Manchester Cityja nedavno je patio od jakih bolova u leđima i odletio je u Barcelonu na hitnu operaciju”, objavili su službeno Građani.

Kako se navodi, operacija je bila uspješna, a španjolskom stručnjaku sada predstoji oporavak. Dok ga nema, Građane će s klupe voditi Juanma Lillo.

“Pep će se sada oporaviti i rehabilitirati u Barceloni. Očekuje se da će se vratiti nakon nadolazeće reprezentativne pauze”, rekli su iz kluba.

Treba napomenuti da će Manchester City nakon reprezentativne pauze ići u goste Sheffieldu, a zatim dočekati momčad Fulhama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!