NaslovnicazabavaNe mogu se više skrivati: Fotografije Benzeme i njegove zanosne djevojke Jordan...

Ne mogu se više skrivati: Fotografije Benzeme i njegove zanosne djevojke Jordan osvanule na internetu

Početkom srpnja šuškalo se o mogućoj vezi Karima Benzeme i manekenke Jordan Ozune, a sada je njihova emotivna veza i službena.

Ozuna je objavila njihove prve zajedničke fotografije, i to na svom Instagram profilu koji prati nešto manje od 400 tisuća ljudi. Karima su prije nekoliko mjeseci povezivali s ovom 32-godišnjom ljepoticom, kada je viđen u njezinom društvu na luksuznoj jahti, ali nije bilo dovoljno dokaza o njihovoj vezi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada je manekenka objavila fotografiju na kojoj je jako privržena s nogometašem. Njih su dvoje snimljeni u nježnom i strastvenom zagrljaju, a iako Benzema ove fotografije nije podijelio na svom profilu, jasno je da se više ne skrivaju.

“Ljubav je uvijek jača od mržnje”, stoji u opisu njihove zajedničke fotografije.

Jordan Ozuna, 32-godišnja američka manekenka, rođena je u Marylandu 1. siječnja 1990. godine, a karijeru u svijetu modelinga gradi od malih nogu, pojavljujući se na raznim eventima.

Iako je radila i kao konobarica u popularnom noćnom klubu Light NightClub u Las Vegasu, nastavila se baviti manekenstvom, radeći s ozbiljnim agencijama koje je osvojila svojom dugom kovrdžavom kosom, preplanulim tenom i zategnutim tijelom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!