NaslovnicaVijestiGuardiola se sprema za veliki ljetni shopping! Želja su DVA nogometaša: Sa...

Guardiola se sprema za veliki ljetni shopping! Želja su DVA nogometaša: Sa jednim je već surađivao a drugi je – vjerovali ili ne – UNITEDOV “otpadak”

Pred ekipom Manchester Citya i trenerom Pepom Guardiolom, je vrlo zanimljivo ljeto. Neuspjeh u Ligi prvaka je glavni razlog zbog čega Guardiola na ljeto želi pojačati svoju ekipu, kako bi naredne sezone ponovo krenuo u lov za “klempu”. Mnogo igrača je dovođeno u vezu sa Cityem, a Guardiola je kao prioritet sebi postavio kupovinu dvojice nogometaša.

Guardiola se sprema

Ekipa Citya će postati državni prvak, a na europsku titulu će još morati da sačekaju. Liga prvaka za Josepa Guardiola ostaje trn u oku, pa je katalonski trener odlučio da dodatno pojača ekipu na ljeto. Kao trener Manchester Cityja, potrošio je ogroman broj milijuna u prošlosti, a to će opet biti slučaj na ljeto.

Predstojeći transfer rok mogao bi biti zanimljiv za ekipu Manchester Citya, a kako mediji u Engleskoj izvještavaju  bivši trener Barcelone i Bayerna označio je dva nogometaša koja posebno željeli vidjeti u svlačionici svoje ekipe.

>>> Što se dogodilo kada je Salah igrao protiv Liverpoola sa Romom u 2016. godini?

Jedan je njegov stari poznanik s kojim je već sudjelovao u prošlosti. Riječ je o Thiagu Alcantari, “sinu” Barcelone, koje trenutno nosi Bayerneov dres, a Guardiola je radio s njim u oba kluba te je on bio taj koji ga je doveo u Bayern. Očigledno on zna, kakav kvalitet posjeduje Alcantara, te ga zbog toga želi dovesti u klub.

[su_cashout]

Iznenađujuća vijest koja se pojavila u medijima sa Otoka, je ta da je na Pepovom popisu želja također – Unitedov “otpadak”. Riječ je o Wilfriedu Zahi. Za 25-godišnjeg nogometaša je Manchester United 2013. godine platio znatnu naknadu, a mnogi su bili uvjereni da Crveni đavoli dobivaju novu zvijezdu. Zaha se ipak nije proslavio na Old Traffordu, za koji je odigrao svega četiri utakmice.

[su_premierleague]

Trenutno nastupa svoj matični klub Crystal Palace, a ove sezone igra vrlo dobro. U Londonu je postigao sedam golova, a očigledno je uvjerio i Guardiolu sa svojim nastupima da zaslužuje igrati u mnogo veće klubu od Palacea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!