NaslovnicaVijestiOVO ĆE BITI NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA: Real Madrid troši 350 milijuna...

OVO ĆE BITI NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA: Real Madrid troši 350 milijuna eura na novo pojačanje!

Ovo će biti najveći transfer svih vremena! Real Madrid troši 350 milijuna eura na novo pojačanje! Bio je to strašan tjedan i za Real Madrid i za PSG.

OVO ĆE BITI

Madrid je izbačen iz Lige prvaka nakon što je pretrpio neugodan poraz od 4-1 kod kuće od Ajaxa – rezultat koji gotovo sigurno znači da će španjolski giganti imati novog menadžera umjesto Santiago Solarija na Bernabeu sljedeće sezone.

PSG je u međuvremenu također izbačen iz europskog natjecanja nakon što su izgubili sa 1-3 kod kuće od Manchester Uniteda.

No, dva gola Romelu Lukakua i kontraverzni penal Marcus Rashforda, poslao je Crvene đavole u sljedeći krug na PSG-ov trošak.

Lice Neymara, koji je zbog ozljede morao gledati ovu utakmicu sa strane, rekao je sve. To je bio šok za sistem, za sve koji su bili povezani sa pariškom opremom, koji očajnički žele da postanu europski prvaci po prvi put u svojoj povijesti.

Rano ispadanje PSG-a bi moglo uvjeriti Neymara da bi trebao preći u jedan od najboljih europskih klubova – a Real Madrid, za kojeg se očekuje da će ovo ljeto potrošiti ogromne novce kako bi preobrazio svoju ekipu, svjesni su da bi to mogao biti slučaj.

Zbog toga su 13-puta europski prvaci sada spremni razbiti svjestki rekord transfera kako bi doveli Brazilca na Bernabeu.

To je potencijalni transfer koji je odavno diskutiran, jer je predsjednik Madrida, Florentino Perez tako veliki obožavatelj nekadašnje Barcelone.

Katalonski časopis Sport je u petak popodne bacio ‘bombu’ i rekli su da je Perez identificirao Neymara kao igrača Madrida kojeg će dovesti ovog ljeta.

U izvješću se tvrdi da je spreman platiti oko 350 milijuna eura kako bi doveo Neymara u španjolsku prijestolnicu.

Također se tvrdi da je Madrid spreman platiti 45 milijuna eura Neymaru po sezoni – čak i više nego što sada zarađuje u PSG-u.

To bi ga učinilo najviše plaćenim igračem u svjetskom nogometu, čak ispred svog bivšeg suigrača Lionel  Messija.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!