NaslovnicaVijestiGuardiola: Stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu

Guardiola: Stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, izjavio je poslije današnjeg remija sa Middlesbroughom kako je njegova ekipa bila bolja i da su stvorili dovoljno šansi da dobiju utakmicu.

dovoljno šansi

Nogometaši Middlesbrougha i Manchester Cityja odigrali su neriješeno 2:2. Domaći Middlesbrough poveo je u 38. minuti golom bivšeg “građanina” Alvara Negreda, a izjednačio je Sergio Agüero iz jedanaesterca u 69. minuti. Prethodno penal je dosuđen poslije duela Martena de Rona i Leroya Sanea, poslije čega su oštro prosvjedovali igrači i klupa Middlesbrougha.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Novo vođstvo Midldlesbroughu donio je Calum Chambers u 77. minuti, a bod Cityju Gabriel Jesus golom u 85. minuti, na dodavanje Aguera.

City je četvrti na tablici s 66 bodova, koliko ima i trećeplasirani Liverpool, dok je Middlesbrough pretposljednji s 28 bodova i nalazi se šest bodova od sigurne zone.

Trener Pep Guardiola ne krije da je znao da će biti teško na gostovanju protiv Middlesbrougha, ali nije izgubio vjeru u borbu svog Manchester Cityja za četvrto mjesto na tabeli Premier lige koje vodi u Europu iduće sezone.

“Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu i stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu, ali nije bilo lako protiv momčadi kao što je Middlesbrough, koji se bori za opstanak.”

“Mislim da će se borba za prva četiri mjesta voditi do posljednje utakmice. Svi koji se bore za ta mjesta imaju težak raspored, tako da neće biti lako, ali pružit ćemo apsolutno sve od sebe u ovih posljednjih nekoliko utakmica da probamo da stignemo tamo”, rekao je Guardiola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!