NaslovnicaVijestiGuardiola svojom izjavom razočarao vlasnika Manchester Cityja

Guardiola svojom izjavom razočarao vlasnika Manchester Cityja

Guardiola svojom izjavom razočarao vlasnika Manchester Cityja. Vijest će razočarati vlasnika Manchester Cityja, milijardera šeika Mansoura, koji je bio na spreman i 100% siguran da će imenovati Guardiolu novim trenerom Građana još otkako je napustio Barcelonu u 2013. godini.

Guardiola svojom izjavom razočarao vlasnika Manchester Cityja

Guardiola je izazvao ludnicu otkako je rekao da će napustiti Bayern na kraju sezone. Chelsea je oduševljen Špancom i želi ga na Stamford Bridge-u, ali City je također vjerovao da oni mogu Pepa imenovati kao nasljednika Manuela Pellegrinija.

Mansour i predsjednik Khaldoon Al-Mubarak vjeruju da bi Guardiola mogao pretvoriti Manchester City u jednu od najdominantnijih sila u Premier ligi, pa čak i u Ligi prvaka.

Ali sada je otkriveno da će Guardiola razmotriti ponude i od Manchester Uniteda od naredne sezone.

Španac je blizak prijatelj sa Unitedovim ambasadorom i bivšim trenerom Sir Alex Fergusonom, a privlači ga velika povijesti i prestiž Manchester Uniteda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Pouzdan izvor je naveo: “Pep ih je uvijek gledao na fascinantan način. Voli klubove sa ogromnom tradicijom i United definitivno ima to.”

“Imat će mnogo izbora kada je u pitanju njegov sljedeći posao i Manchester City je također vrlo ambiciozan klub. No, United se i dalje dokazao više atraktivnim.”

Vijesti o interesu Guardiole će staviti čelnike Manchester Uniteda u veliku dilemu jer imaju i Mourinha, koji je također zainteresovan da zamijeni Van Gaala.

Holanđanin se bori da spasi svoj posao nakon niza od šest utakmica bez pobjede koji je također utjecao na ispadanje Uniteda iz Lige prvaka.

Vlasnici Manchester Uniteda razmatraju sve opcije iz utakmice u utakmicu i imaju mogućnost da dovedu i Mourinha, ali će možda u ovom trenutku sačekati do kraja sezone i potpisati Guardiolu, a ove pokušati sa Van Gaalom koji možda popravi situaciju u narednih nekoliko utakmica.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!