NaslovnicaVijestiGuardiola: Ubijte me ako Atletico izbaci Bayern iz Lige prvaka!

Guardiola: Ubijte me ako Atletico izbaci Bayern iz Lige prvaka!

Trener Bayern Munchena Pep Guardiola ne razmišlja o mogućem ispadanju svog tima iz najelitnijeg europskog takmičenja, iako su Bavarci u prvoj utakmici polufinala izgubili rezultatom 1-0 na gostovanju kod Atletico Madrida.

Atletico izbaci Bayern iz Lige prvaka

Jedini pogodak na utakmici je postigao Saul Niguez nakon sjajnog solo prodora, te tako donio timu Diega Simeonea vrlo važnu pobjedu na domaćem terenu pred uzvrat na Allianz Areni.

Međutim, Guardiola je u potpunosti uvjeren da se njegov tim može vratiti i preokrenuti rezultat u svoju korist, a također je i objasnio zašto je započeo utakmicu bez Thomasa Mullera.

“Razlog je čisto taktički. Htio sam igrati sa samo jednim napadačem. Moje iskustvo igranja sa dva napadača nije dobro. Htio sam više kontrole, ali volim igrati s Thomasom Mullerom u timu.”

“U Lisabonu Robert Lewandowski nije igrao ali smo slavili na kraju, tada to nije bio problem. Na kraju ipak moram donijeti odluku… Još uvijek nije gotovo, još uvijek imamo šansu za prolazak. Ubijte me ako Atletico izbaci Bayern iz Lige prvaka!”

Guardiolin tim će ovog vikenda igrati protiv Borussije Monchengladbach i u slučaju pobjede Bavarci će osvojiti Bundesligu četvrtu sezonu zaredom.

“Naše misli su usmjerene na Gladbach. Imaju puno kvaliteta. Uz Dortmund su možda i najkvalitetnija ekipa u Bundesligi. Imaju dobre igrače, dobrog trenera i dobru sportsku filozofiju. Još uvijek nismo prvaci, ali nadam se da će navijači slaviti titulu sutra.”

Guardiola je odbio komentarisati transfer kapitena Borussije Dormunt Matsa Hummelsa u Bayern.

“To nije pitanje za mene, žao mi je”, rekao je kratko španjolski stručnjak, koji će sljedeće sezone trenirati Manchester City.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!