NaslovnicaVijestiGuardiola: Žao mi je zbog Ronalda, znam da je želio Benficu u...

Guardiola: Žao mi je zbog Ronalda, znam da je želio Benficu u polufinalu

Pep Guardiola je izjavio da mu je žao zbog Cristiana Ronalda nakon što je njegov Bayern prošao u polufinale Lige prvaka, te tako ‘uništio’ nade Madriđana o igranju protiv Benfice u nastavku takmičenja.

Žao mi je zbog Ronalda

Rezultat u Lisabonu je glasio 2-2, što je bilo dovoljno da bavarski gigant ukupnim rezultatom 3-2 prođe dalje, dok je Madrid dan ranije također osigurao prolazak dalje pobjedom protiv Wolfsburga.

Ronaldo je nakon pobjede svog kluba u utorak izjavio da bi volio da dobiju portugalski klub u polufinalu, ali Guardiola se našalio na press konferenciji izjavivši da mu je žao jer je ‘srušio snove Portugalca’.

“Žao mi je zbog Ronalda, znam da je želio Benficu u polufinalu”, izjavio je trener Bayerna poslije utakmice.

Guardiola je osvajao Ligu prvaka u dva navrata sa Barcelonom, ali, otkako je preuzeo klubu Bayerna, još uvijek ju nije uspio osvojiti, iako je pri dolasku u klub Bayern Munchen bio europski prvak.

Španjolac, međutim, tvrdi da mu nije potrebna Liga prvaka kako bi se njegov period u Minhenu smatrao uspješnim, s obzirom da će od sljedeće sezone trenirati Manchester City.

“Prema onome što sam pročitao u Njemačkoj, ukoliko ne osvojimo Ligu prvaka, moj posao ovdje će biti nepotpun u očima navijača. No, na kraju, posao nas trenera je da osvojimo titula i utakmica što je više moguće.”

“Nikad nisam pobijedio u toliko utakmica u mom životu i nisam siguran da ovo mogu ponoviti u budućnosti.”

Pep Guardiola, Bayern i Cristiano Ronaldo će saznati svoje protivnike u polufinalu Lige prvaka u petak, kada će održati ždrijeb.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!