NaslovnicaVijestiGuardiola želi napadača od 60 miliona funti u Manchester Cityju

Guardiola želi napadača od 60 miliona funti u Manchester Cityju

Guardiola želi napadača od 60 miliona funti u Manchester Cityju. Novi najavljeni menadžer Manchester Cityja vidi poljskog reprezentativca, koji je postigao 42 gola za klub i svoju reprezentaciju ove sezone, kao idealnog partnera za Sergio Aguera.

Guardiola želi napadača

Manchester City je spreman da pokrene ponudu od 60 miliona funti za Bayernovog napadača Roberta Lewandowskog, prema pisanju Sunday Expressa.

U izvještaju se tvrdi da Pep Guardiola želi da poljskog reprezentativca napravi partnerom Sergio Aguera u napadu naredne sezone.

Lewandowski je bio u dobroj formi ove sezone nakon što je postigao 42 gola u 43 utakmice za klub i državu.

Guardiola je navodno zainteresovan i za stopera Borussije Dortmund, Mats Hummelsa.

Kao mali Robert je već pokazivao svoj talenat i htio je da igra za Legiju, ali je bio previše mlad. Zbog toga, njegov otac ga je poveo u Varsoviju.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Robert je počeo da igra fudbal u Sportskom centru Polonija Varšava. Njegov trener, koji ga je trenirao sve do seniorskog dijela karijere, bio je Marek Sivecki.

Kao senior htio je da igra za Poloniju Varšavu, ali Crne Košulje nisu bile zainteresovane za njega, pa je prešao u Delta Varšavu.

U četvoroligaškim mečevima postigao je 4 gola. Uskoro mu se san ostvario, postao je igrač Legije, ali je bio rezerva.

Poslije toga ostao je bez kluba. Ali onda je otišao u FK Znič i postigao čak 15 golova u trećeligaškim mečevima i potom čak 21 gol u drugoligaškim.

FK Leh Poznanj, FK Visla Krakov i FK Legija Varšava su htjeli da pređe kod njih.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!