NaslovnicaVijesti"Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata"

“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”

“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”, našalio se bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher na twitteru.

Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata
“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”

Potvrđeno je da će trenutni trener Bayerna preuzeti “Građane” na kraju ove sezone, a sinoć su “Bavarci” uspjeli proći u četvrtfinale iako su gubili 2-0 u uzvratnoj utakmici. Na kraju su nakon produžetaka uspjeli preokrenuti rezultat na 4-2 i proći dalje ukupnim rezultatom 6-4.

Igrač koji im je u prvom poluvremenu zadao najviše problema i briga je upravo Morata, koji je sjajno prošao cijelu obranu njemačkog prvaka i asistirao Cuadradu za drugi pogodak.

Carragher se nakon toga našalio na twitteru napisavši da će ga Guardiola pokušati dovesti u svoj novi klub sljedeće sezone.

Morata je u odličnoj formi ove sezone u dresu “Stare dame”, i zajedno sa Paulom Dybalom čini opasnu napadačku liniju kluba iz Torina. U 35 nastupa u svim takmičenjima postigao je šest golova, te upisao pet asistencija.

No, njegova budućnost još uvijek nije u potpunosti sigurna. U Juventus je stigao iz Real Madrida u ljeto 2014. godine za 20 miliona eura, ali postoji klauzula u ugovoru po kojoj ga “kraljevski klub” može otkupiti u bilo kojem trenutku.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!