NaslovnicaVijestiGundogan: Mislio sam da više nikada neću igrati nogomet

Gundogan: Mislio sam da više nikada neću igrati nogomet

Vezni igrač Manchester Cityja u koji je došao iz Borussije iz Dortmunda, Ilkay Gundogan rekao je da se u jednom momentu plašio da više neće igrati nogomet, a opisao je i kroz kakve je muke prolazio.Kao što neki već znaju, turski nogometaš je prije godine bio podvrgnut operaciji leđa nakon što je ih ozlijedio.

ilkaygundoganmanchestercityvsouthampton1ik_5_wojg8x

“Trebalo mi je 14 mjeseci da se oporavim. Bojao sam se, trebalo mi je vremena da prihvatim operaciju kralježnice. To je opasno za nogometaša i stvarno sam bio uplašen, nisam znao kada bih opet mogao zaigrati.”

Turski veznjak je također rekao da mu je iz podršku prijatelja i bivše momčadi bilo sve to veoma moguće podnijeti.

“Bilo je jako teško, ali uz podršku prijatelja i bivše momčadi, bilo je moguće i to podnijeti. Nikada nisam izgubio fokus, uvijek sam imao cilj da se vratim. Pronašao sam dobrog liječnika koji mi je dao prave savjete. Nakon tri mjeseca uspio sam se vratiti. Život je nekad stvarno čudan”, rekao je Gundogan, koji je pet godina igrao u Borussiji Dortmund, a ljetos je potpisao za Manchester City.

Gundogan je svoju karijeru počeu u Bochumu, a prije toga je nastupao u omladinskim pogonima Schalkea. U drugom timu Bochuma igrao je dvije godine, a 2011. godine prelazi u Nurnberg gdje ga je zapazila Borussia Dortmund koja ga je u svoje redove dovela 2011. godine i u ‘Milionerima’ je bio sve do 2016. godine kada je prešao u City. Za Dortmund je odigrao 105 utakmica i postigao 10 pogodaka.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!