NaslovnicaVijestiGundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja. Uz Katalonsku ekipu koja nije zadugo poduzela ništa da završi posao, 25-godišnji njemački reprezentativac je povezan sa Guardiolom i prelaskom u Premiership.

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Veznjak Borussije Dortmund, Ilkay Gundogan je odbio interes iz Barcelona kako bi prešao u Manchester City i postao prvo pojačanje Pepa Guardiole, prema pisanju španskih medija.

Ekipa sa Nou Campa je u razgovorima sa veznjakom već neko vrijeme, iako je Blaugrana bila pod transfer zabranom – zajedno sa potpisivanjem Arde Turana – gdje su bili zaustavljeni pregovori.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Sada, kako izvještaji govore, veznjak će dobiti priliku da radi sa Pep Guardiolom u Premiershipu, a time će Gundogan natjerati Barcelonu da traži igrača na toj poziciji na drugom mjestu.

Gundogan je debitirao u seniorima Bochuma 2008. godine, da bi nakon godinu zaigrao za Nurnberg. Nakon dvije godine u klubu potpisao je četverogodišnji ugovor za Borussiju Dortmund 2011. godine.

2011. godine Gundogan je pozvan u seniorsku reprezentaciju Njemačke.

Debitirao je 11. oktobra u domaćoj pobjedi protiv Belgije (kvalifikacije za EURO 2012.) Prije toga je imao mogućnost nastupanja za Tursku, domovinu roditelja, ali je odlučio da igra za zemlju u kojoj je rođen.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!