NaslovnicaVijestiGuti: Neymar zaslužuje Oscara za najbolju glumu

Guti: Neymar zaslužuje Oscara za najbolju glumu

Bivši veznjak Real Madrida Guti optužio je Barceloninu zvijezdu Neymara za uporno simuliranje, te je dodao da mladi brazilski reprezentativac zaslužuje Oscara za najbolju “glumu”.

neymar

Neymarovo simuliranje je i ranije nailazilo na oštre kritike nogometnih stručnjaka, a Guti je jasno dao do znanja da ne simpatiše način igre jednog od Barcinog famoznog trojca u napadu, popularnog MSN-a.

Govoreći na promotivnom događaju uoči subotnjeg gradskog derbija na Santiago Bernabeu, Guti je rekao: “Neymar, Jordi Alba i Daniel Alves pretjeruju više nego što je potrebno. Neymar zaslužuje Oscara za najbolju glumu zbog mnogih filmova koje je snimio.”

Guti je upisao više od 400 nastupa za Real Madrid tokom 16-godišnjeg boravka u klubu. Tokom tog perioda, “kraljevski klub” je dominirao nad gradskim rivalom Atletico Madridom, no, situacija se sada promijenila.

Remi Real Madrida u gostima kod Malage prošlog vikenda povećao je zaostatak za Barcelonom na devet bodova u utrci za titulu, a za Atletico Madridom zaostaje jedan bod. Međutim, Guti smatra da još uvijek ima dovoljno vremena da se stvari promijene.

“Morate pokazati navijačima da se možete boriti do kraja sezone. Prvenstvo je praktički izgubljeno, ali moramo pokušati napraviti nešto više u Ligi prvaka.”

Derbi između Real Madrida i Atletico Madrida na rasporedu je sutra u 16 sati, a igra se na Santiago Bernabeu. Ova utakmica je od velikog značaja i jednima i drugima, pa ne sumnjamo da im je pobjeda imperativ i da ćemo uživati u vrhunskoj predstavi oba tima.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!