NaslovnicaVijestiGuus Hiddink govorio o budućnosti Johna Terryja

Guus Hiddink govorio o budućnosti Johna Terryja

Menadžer Chelseaja Guus Hiddink rekao je da je još uvijek vrlo teško procijeniti da li će John Terry ostati u klubu i istaknuo da se nada pravom rješenju za obje strane.

Guus Hiddink

Terry je tijekom čitave karijere nosio dres Chelseaja, ugovor s londonskim klubom mu istječe na kraju sezone i još mu nije ponuđen novi. Ipak, legendarni kapetan “plavaca” je prethodnih dana otvoreno govorio da želi ostati u klubu još par sezona.

“Vrlo je teško predvidjeti u kojem smjeru se ide po pitanju dogovora. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednim danima. Naravno da je Terry svakim danom u kontaktu s nama. On je igrač koji je napravio sjajnu karijeru u Chelseaju i navijači ga vrlo cijene. Razgovarat ozbiljno i nadamo se da će obje strane postupiti mudro i uraditi ono što je najbolje za sve”, rekao je Hiddink za Sky Sport.

Navijaci Chelseaja žele Terry ostane, što su jasno pokazali transparentom potpore na sinoć meču protiv Liverpoola na Anfieldu.

Terry je za Chelsea debitirao 28. listopada 1998. godine u utakmici Liga Kupa protiv Aston Vile i do sada je zabilježio 703 nastupa i postigao 66 golova. Jedan period, 2000. godine proveo je u Nottingham Forestu na pozajmici, ali je tamo samo odigrao šest utakmica.

[su_sportingbet]

Naravno, Terry je i reprezentativac Engleske, iako je posljednju utakmicu odigrao 2012. godine, u svojoj reprezentativnoj karijeri je odigrao 78 utakmica i postigao šest golova. Prije toga je nastupao za reprezentaciju Engleske do 21 godinu.

Sa Chelseajem je osvojio četiri titule Premijer lige, pet FA kupova, tri Liga Kupa, dva Community Shielda, Ligu prvaka i Europa Ligu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!