NaslovnicaVijestiGuus Hiddink mora potpisati ova tri igrača u januaru da bi vratio...

Guus Hiddink mora potpisati ova tri igrača u januaru da bi vratio Chelsea na pravi put

Guus Hiddink mora potpisati ova tri igrača u januaru da bi vratio Chelsea na pravi put. Chelsea je do sada izdržao vatreni početak sezone u Premiershipu i bez sumnje će biti u potrazi za novim pojačanjima u januarskom prelaznom roku.

Guus Hiddink mora potpisati ova tri igrača u januaru

Hiddink je prethodno preuzimao Chelseaja od Luiz Filipe Scolarija još 2009. godine a njegovo privremeno pruzimanje se smatralo uspjehom s obzirom da je osvojio FA Kup i vodio ih do polufinala Lige prvaka.

Evo koja tri igrača bi holanđanin trebao potpisati da bi njegovo drugo preuzimanje imalo jednak uspjeh kao i prvo.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

John Stones

Chelsea je u ljeto ove sezone htio očajnički da potpiše John Stonesa, ali Everton je bio čvrst i odbacio ponude od 40 miliona funti koje bi ga načinile najskupljim odbrambenim igračem u povijesti nogometa.

Everton bi sada mogao da popusti zbog potrebe za boljim finansijama, i od toga da igrač Stones želi napustiti klub kao što je to i ranije bila situacija.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Javier Hernandez

Odbačeni bivši igrač Uniteda, a bio je konstantan trn u oku za ekipu Chelseaja tokom svojih dana u Premiershipu, Javier Hernandez bi bio savršen dodatak ekipi sa Stamford Bridge-a.

Postigao je 11 golova u 14 ligaških utakmica za svoj novi klub, a postigao je više golova ove sezone nego Diego Costa, Radamel Falcao i Loic Remy zajedno.

Leverkusen bi se nerado rastao sa svojim napadačem, ali bi bili voljni prihvatiti Loic Remyja kao dio dogovora.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Paul Pogba

To je stvar fantazije u ovom trenutku, ali Chelseaju je potreban igrač kao što je Paul Pogba.

Forma Cesc Fanregasa i Nemanje Matića je bila ključna prošle sezone za Chelsea, ali dvojac je u nevjerovatnom padu forme u trenutnoj sezoni.

Posebno je zabrinjavajuća forma Fabregasa, s obzirom na sve te asistencije koje je imao prošle godine u ovo vrijeme.

Pogba bi se uklopio u taj opis i njegova kvaliteta bi dodala svježinu koja je očajnički potrebna Chelseaju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!