NaslovnicaVijestiGuus Hiddink: On nije na prodaju!

Guus Hiddink: On nije na prodaju!

On nije na prodaju bile su riječi privremenog trenera Chelseaja, koji pokušava svim snagama da izvuče Londonski klub iz velike krize. Guus Hiddink je zalupio vrata svim klubovima koji bi željeli dovesti Cesca Fabregasa ove sezone, nakon što je izjavio da on ne ide nigdje.

On nije na prodaju

Prema izvještajima iz Italije, AC Milan i Juventus su spremni da ponude Fabregasu novi život u Seriji A.

Ali, sa Chelseajem koji se i dalje bori u donjoj polovini tabele i Hiddinkom koji još uvijek traži prvu pobjedu na klupi Plavaca, Holanđanin je pri tvrdnji da španski reprezentativac ne ide nikuda.

“Potrebni su nam igrači do kraja sezone.” rekao je Guus.

“Znate bolje od mene da je Chelsea i dalje u lošoj poziciji koju moramo da poboljšamo, tako da moramo imati sve naše igrače na raspolaganju. Dakle, nećemo govoriti o glasinama.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Cesc dolazi sa osmijehom na trening, što jako volim i cijenim kod njega. Oni dolaze sa osmijehom, a ne sa namrgođenim licom.”

Po istom principu Hiddink je rekao da Remi Garde nema šta da traži kod Loic Remyja. Povreda i suspenzija Diega Coste je natjerala Hiddinka da igra samo sa Eden Hazardom u napadu, kao što znamo to nije njegova prirodna pozicija.

“Isto se odnosi i na Remyja. On je naš igrač, nećemo ulaziti u to. Ako ste vidjeli u prethodnom meču kada je Diego bio pod suspenzijom i imali smo neke druge igrače povrijeđene, bili smo primorani igrati bez napadača.”

“Nadam se da će svi brzo ozdraviti i biti na raspolaganju. Potrebno nam je dvostruko više igrača na svim pozicijama, a mi to nismo imali.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!