NaslovnicaVijestiGuus Hiddink prvo pojačanje pronašao u Real Madridu

Guus Hiddink prvo pojačanje pronašao u Real Madridu

Guus Hiddink prvo pojačanje pronašao u Real Madridu. Trener Guus Hiddink je zamijenio Jose Mourinha na klupi Chelseaja preko vikenda. I prema izvještajima on je sada nadležan i za transfere. Naime, Guus Hiddink ima plan da ‘otme’ transfer metu Arsenala i Manchester Cityja u januarskom prelaznom roku. Radi se o Real Madridovom James Rodriguezu.

Guus Hiddink prvo pojačanje pronašao

Kolumbijca prati mnogo velikana iz Europe, a Hiddink je dao zeleno svjetlo za kupovinu ovog igrača, i da da se to mora uraditi po svaku cijenu.

Rodriguez je rekao da je nezadovoljan životom u Real Madridu pod vodstvom Rafe Beniteza.

Ako Chelsea bude spreman platiti Realu onoliko koliko budu tražili za njega, onda će Guus Hiddink imati svoje prvo pojačanje u januaru.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Rođen je u Cucuti, James je rodom iz grada Ibague, gdje je proveo djetinjstvo. Rodríguez je započeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru 2006. u kolumbijskom drugoligašu Envigadu. James je 2008. godine potpisao za argentinski klub Banfield za koji je imao debi 7. veljače 2009., a prvi gol je dao 27. veljače u pobjedi 3:1 protiv Rosario Centrala.

Dana 6. srpnja 2010. Rodríguez je potpisao za Porto koji je za njega platio 5 milijuna €. Potpisao je ugovor na 4 godine. Dana 18. srpnja imao je debi nastup za Porto protiv Ajaxa u kojoj je bio i strijelac. S Portom je osvojio tri naslova prvaka Portugala, jedan nacionalni kup i jednu europsku ligu.

James David Rodríguez Rubio (Cucuta, 12. srpnja 1991.) ili jednostavno James je kolumbijski nogometaš, koji igra na poziciji napadača ili krila. Trenutačno igra za Real Madrid i kolumbijsku nogometnu reprezentaciju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!