NaslovnicaVijestiAlen Halilović uključen u veliki Barcelonin transfer!

Alen Halilović uključen u veliki Barcelonin transfer!

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović, koji trenutno nastupa za ekipu Sportinga iz Gijona na posudbi iz Barcelone, vjerovatno neće dočekati svoju šansu na Nou Campu.

Alen Halilović uključen u veliki Barcelonin transfer!

Naime, mladi i vrlo talentovani fudbaler, koji stilom igre veoma podsjeća na Lionela Messija, nije u planovima trenerea Luisa Enriquea, te bi Hrvat mogao biti uključen u Barceloninu ponudu za napadača Seville.

Prema pisanju španskog lista Mundo Deportivo, tim iz Katalonije je spreman ponuditi Sevilli 20 miliona eura i Alena Halilovića u zamjenu za njihovog napadača Kevina Gameira. Luis Enrique bi rado vidio Gameira u svojoj ekipi i pored toga što ima fantastičan trio Messi – Suarez – Neymar.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Kevin Gameiro je vrlo efikasan ove sezone, i u 30 odigranih ligaških utakmica u dresu Seville je postigao 15 golova, dok je Halilović u isto toliko utakmica postigao samo dva pogotka. Napadač Seville je već istakao da mu prija interes Barcelone, pa ne bi bilo preveliko čudo kada bi se ovaj transfer realizovao na ljeto.

Olakšavajuća okolnost kod ovog transfera je činjenica da je Sevilla vrlo zainteresovana za dovođenje mladog Hrvata, a svakako da ima prednost u pregovorima nad ostalim timovima zbog prodaje Ivana Rakitića Barceloni 2014. godine i dobrih odnosa dva kluba. Navodno je i sam Rakitić savjetovao Halilovića da pređe u Sevillu.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!