NaslovnicaVijestiHapšenja zbog namještanja Barcine utakmice!

Hapšenja zbog namještanja Barcine utakmice!

Španjolska policija pokrenula je istragu zbog namještanja utakmice između Barcelone B i Eldensea, a priveden je trener Eldensea Filippo Di Pierro, čija je momčad primila čak 12 golova.

namještanja

Eldense je za vikend izgubio od Barcelone B sa 12:0, poslije čega je Di Pierro priveden na ispitivanje zbog istrage oko namještanja, pošto su se pojedini fudbaleri njegovog kluba žalili predsjedniku.

Di Pierro je negirao bilo kakve zlouporabe. Eldense je u nedjelju privremeno prekinuo sportske aktivnosti, dan poslije poraza kojim je postalo izvjesno da će ispasti iz lige.

Klub je također prekinuo suradnju sa skupinom talijanskih investitora s kojima je nedavno potpisan ugovor o partnerstvu.

Pobjedom Barcelone B nad Eldenseom sa 12: 0 izjednačen je rekord španjolskih liga. Takvim rezultatom je 1993. godine završena utakmica između Extremadure i Portuensea.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Nogometaš Eldensea Cheikh Saad rekao je lokalnim medijima da su četvorica njegovih suigrača uključena u neregularnost. Među njima su i oni koji su bili u suzama nakon kraja utakmice. On nije imenovao te igrače.

Saad je kazao da je saznao da je dogovor bio da rezultat na poluvremenu bude 8:0, a na kraju 12:0.

“Na kraju će sve biti otkriveno”, rekao je Saad i dodao da je on odbio igra.

Kako je Rangers 2004. godine pokušao dovesti Andresa Iniestu i Lionel Messija

Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Predsjednik kluba David Aguilar rekao je da mu je menadžer jednog nogometaša otkrio da je utakmica namještena u dogovoru sa internet kladioničarima.

Aguilar je naveo da je primijetio neobične odluke talijanskog trenera na klupi tog kluba, primjerice korištenje nogometaša koji dotad nisu bili standardni.

Eldense je tri sezone uzastopno igrao u trećoj ligi. Klub je osnovan 1921. godine, a sredinom prošlog stoljeća je bio drugoligaš.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!