NaslovnicaVijestiHarry Kane: Imali su sjajan tim koji je godinama dominirao

Harry Kane: Imali su sjajan tim koji je godinama dominirao

Imali su sjajan tim koji je godinama dominirao, rekao je Kane za Unitedovu momčad iz 1992. godine. Engleski reprezentativac kaže da se njegovi saigraču ugledaju na Sir Alex Fergusonovu čuvenu momčad iz 1992. godine, što im služi kao inspiracija ove sezone.

Imali su sjajan tim koji je godinama dominirao

Tottenhamov napadač Harry Kane je otkrio da je momčad Manchester Uniteda iz 1992. godine inspiracija njegovog tima.

Spursi igraju protiv Manchester Cityja na Etihadu danas i ukoliko bi pobijedili približili bi se Leicesteru na dva boda.

Tottenham je mladi tim i nisu baš uživali u slavi pored Leicestera koji je zauzeo sve naslovnice uprkos impresivnim igrama Spursa, ali Kane je rekao da je njegova ekipa oduševljena sa njihovim šansama za titulu i da će se oni boriti do zadnje minute, ali da pokušavaju oponašati Unitedovu slavnu ekipu iz 1992. godine.

[su_netbet_psgchelsea]

“Ekipa Uniteda iz 1992. godine je dokazala da se to može uraditi. Imali su sjajan tim i ekipu već godinama,” rekao je za The Sun Harry Kane.

“Sa našim vrlo mladim timom, i novim stadionom za nekoliko godina, naša budućnost je svijetla.”

“Mnogo ljudi priča o tome, ali mi samo razmišljamo o četvrtom mjestu. Moramo paziti na svaki korak, jer želimo prije svega završiti na četvrtom mjestu, ali zašto ne i bolje, ako je to moguće.”

Kane je pohvalio Tottenhamovog trenera Muricio Pochettina i njegov pristup treningu, rekavši da je uprkos njegovoj reputaciji, trening vrlo visokog intenziteta.

“Oporavak je vrlo važan, ali kada treniramo dajemo 110 % i ne ostavljamo ništa nedovršeno”, dodao je Kane.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!