NaslovnicaVijesti"Harry Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu!"

“Harry Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu!”

Trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino opisao je Harry Kanea kao jednog od najboljih napadača na svijetu, nakon što je 22-godišnjak postigao dva gola u jučerašnjoj pobjedi od 3-0 nad Bournemouthom.

Harry Kane je jedan od najboljih napadača

Kane je postigao prvi gol već u prvoj minuti utakmice na White Hart Laneu, a kasnije je na sjajnu asistenciju Dele Allija postigao i svoj drugi gol, a ukupno 21. ove sezone u Premier ligi, te je na prvom mjestu na listi strijelaca ispred Jamiea Vardyja koji ima dva gola manje.

U izjavi nakon utakmice, Argentinski stručnjak je pohvalio svog mladog napadača izjavivši: “Harry Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu! Imali smo različite periode od početka sezone. Nakon reprezentativne pauze igrat ćemo jednu utakmicu svaki tjedan i imat ćemo više vremena da se pripremimo na treninzima i da igramo mnogo bolje.”

“Prednost koju Leicester City ima ispred nas, Arsenala i Manchester Cityja moramo smanjiti. Imaju dobru prednost, ali mi moramo vjerovati da možemo nadoknaditi to.”

Kane je sada na cifri od 21 postignutog gola u Premier ligi, te je vodeći kandidat za osvajanje Zlatne kopačke. Pored sjajne golgeterske statistike, Kane je također mnogo učestvovao u igri, kreirao je čak 35 šansi za svoje suigrače ove sezone u ligi.

Ukoliko Tottenham, koji trenutno zaostaje pet bodova za ldierom Leicesterom, osvoji Premier ligu ove sezone, Kane će zasigurno biti više cijenjen, iako je već sad glavni igrač ‘Spursa’ ove sezone.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!