NaslovnicaVijestiHarry Kane objasnio što mora učiniti da bi osvojio Zlatnu loptu

Harry Kane objasnio što mora učiniti da bi osvojio Zlatnu loptu

Harry Kane objasnio što mora učiniti da bi osvojio Zlatnu loptu. Harry Kane sada ima svijet pod svojim nogama, nakon što je završio sezonu Premier lige kao drugoplasiran sa Tottenhamom, ali je pokupio veliko individualno priznanje, Zlatnu kopačku, gdje je završio kao prvi strijelac sa 29 golova.

Harry Kane objasnio

Dakle, ne čudi da je dobio zaista mnogo pohvala, jer je sezonu završio vrlo snažno, gdje je pretekao Romelu Lukakua, unatoč ozljedi koju je imao.

Očekuje se da će Kane zadržati svoju konzistentnost u subotnjoj kvalifikacijskoj utakmici, gdje će Spursov napadač voditi napadačku liniju protiv Škotske.

Lijepo je osvojiti nagradu za najboljeg strijelca lige, ali očito je da svaki igrač ima ambiciju stajanja na pozornici za dodjelu Zlatne lopte – učinkovito prepoznatljiva nagrada za najboljeg igrača na svijetu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo vam mogu reći kakav je to osjećaj, a Kane želi okusiti tu razinu uspjeha, ali je objasnio što mora učiniti da bi ga razmatrali u toj nagradi.

Prema Sky Sportsu, Kane tvrdi da kako bi dostigao tu razinu, mora uspjeti u reprezentaciji, kao i osvojiti trofeje sa klubom – nešto što je zvijezda Real Madrida uradio prošle godine sa svojom zemljom i još tvrdi da se mora uspjeti u Ligi prvaka.

“Tko ne bi želio osvojiti taj veliki zlatni trofej? To je definitivno nešto što želim učiniti.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Da bi ga osvojili, morate pobijediti na velikim turnirima, za klub i zemlju.”

“Ronaldo je osvojio Euro i Ligu prvaka i to je dio razloga zašto je većinu vremena osvajao. Kod Messija je slična situacija.”

Također pročitajte: Švedska v Francuska: Može li švedska reprezentacija zaustaviti nevjerojatne Galske pjetlove

“Da biste to učinili, ne možete kao pojedinac, mislim da morate osvajati i trofeje sa timom.”

“Nadamo se da to možemo učiniti u Tottenhamu i sigurno bih volio osvojiti taj trofej jednog dana.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!