NaslovnicaVijestiHarry Kane otkrio dvije riječi koje mu je Jurgen Klopp rekao nakon...

Harry Kane otkrio dvije riječi koje mu je Jurgen Klopp rekao nakon utakmice

22-godišnji napadač Tottenhama Harry Kane otkrio je ‘dvije riječi’ koje mu je Jurgen Klopp rekao nakon utakmice, koja je završila rezultatom 1-1.

Harry Kane otkrio dvije riječi

Kane je postigao sjajan izjednačujući pogodak, kojim je njemački stručnjak bio oduševljen.

“On je rekao samo dvije riječI: ‘kakav gol’! Da sam postigao još jedan, možda mi ne bi rekao to.”

Klopp je odbio otkriti na press konferenciji nakon utakmice šta je tačno rekao Kaneu, već se fokusirao na igru tima.

“Vezni red mora više brinuti o defanzivni, jer između Dejana Lovrena i lopte bio je ‘veliki’ Harry Kane. On je sjajan napadač i postigao je lijep gol.”

Kaneov gol na Anfieldu bio je njegov 22. u Premier ligi ove sezone, čim je oborio rekord u Tottenhamu po broju postignutih golova u jednoj sezoni.

“To je veliko postignuće, vrlo sam ponosan i nadam se da ovo neće završiti ovdje i da ću postići još par golova. Međutim, za mene je najbitnije da pomognem timu da osvojimo što je više moguće bodova.”

Tottenham je ovim remijem povećao razliku u odnosu na vodeći Leicester City, koji sada imaju prednost od sedam bodova na vrhu tabele nakon pobjede protiv Southamptona u nedjelju.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!