NaslovnicaVijestiHarry Kane otkrio s kojim legendarnim napadačem bi volio igrati u tandemu

Harry Kane otkrio s kojim legendarnim napadačem bi volio igrati u tandemu

Napadač Tottenham Hotspura Harry Kane bez sumnje je jedan od najboljih napadača svijeta u ovom trenutku, ako ne i najbolji.

Kane želi igrati sa Ronaldom

Iako je imao veliku konkurenciju, uključujući Luisa Suareza, Roberta Lewandowskog, Edinsona Cavanija, kao i Lionela Messija i Cristiana Ronalda, engleski reprezentativac je od svih njih uspio postići više golova prošle godine.

[su_bbworld]

Mnoge od tih golova je postigao na asistencije Dele Allija i Christiana Eriksena, no tko je po njemu igrač s kojim bi volio igrati u tandemu u vrhu napada? Kako kaže, u pitanju je legendarni Brazilac Ronaldo.

Na pitanje novinara ESPN-a, Kane je rekao: “Brazilski Ronaldo. Njegova sposobnost, njegova cjelokupna igra je bila nevjerovatna. Imao je sve, brzinu, snagu, završnicu, dribling, dodavanja. Nisam ga puno gledao na TV-u dok sam odrastao, ali sam na youtubeu gledao njegove klipove iz prošlosti. Volio bih da sam igrao zajedno s njim u vrhu napada.”

Sama misao da se suočava protiv Kanea i Ronalda bila bi zasigurno noćna mora za svakog defanzivca. Mnogi su legendarnog Brazilca zamišljali u tandemu sa Messijem i Cristianom Ronaldom, te smatraju kako, da nije imao ozbiljnu povredu koljena u karijeri, mogao je postati najbolji igrač svih vremena.

[su_bonus]

Što se tiče Kanea, on bi uskoro mogao krenuti Ronaldovim stopama i pridružiti se Real Madridu, s obzirom da se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa ‘kraljevskim’ klubom. Ipak, on je nedavno izjavio kako će ostati u Tottenham Hotspuru sve dok imaju priliku da osvajaju trofeje.

24-godišnjak je profesionalnu karijeru započeo upravo u Tottenham Hotspuru, za čiji prvi tim je debitovao 25. augusta/kolovoza 2011. godine. Od tada je ukupno u dresu Spursa odigrao 192 utakmice, te postigao nevjerovatnih 125 golova u svim takmičenjima. Također je i u dresu reprezentacije postigao 12 golova u 23 nastupa.

Tottenham Hotspur je trenutno na petom mjestu u Premier ligi sa 41 osvojenim bodom iz 22 odigrane utakmice. Za četveroplasiranim Liverpoolom zaostaju tri boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!