NaslovnicaVijestiHarry Kane postavio nevjerovatne uslove Perezu pod kojim će doći u Real...

Harry Kane postavio nevjerovatne uslove Perezu pod kojim će doći u Real ovog ljeta!

Očigledno je da će biti neophodno promjeniti nešto u igračkom kadru, što će se vjerovatno desiti tokom ljeta. Real ima nekoliko velikih problema, od kojih se posebno ističu loša forma Karima Benzeme. Cristiano Ronaldo je napunio 33 godine, tako da je vjerovatno njegovo najbolje vrijeme već prošlo.

Harry Kane postavio

Naravno, u klubu postoje i druge stvari koje treba promjeniti, a Florentino Perez, predsjednik kluba, imaće puno posla da uredi sve. Činjenica da on želi da dovede Harry Kanea na stadion Santiago Bernabeu ne krije se ni od koga. U najboljem strijelcu Engleske lige, on vidi idealno riješenje za probleme koji su nastali.

Engleski mediji su izvestili da je sam fudbaler postavio pet uslova, koje bi Real Madrid morao ispuniti da bi im se pridružio.

>> Šokantno otkriće! Andre Gomes progovorio o kritikama i zvižducima navijača: Ponekad mi dođe da..

Prvi uslov je da želi da ima garantovano mjesto u timu. S obzirom na to koliko će ga Real platiti, bilo bi čudno ako Kane bude na klupi, no on ipak ovim potezom želi osigurati samog sebe prije odlazka iz Tottenhama.

Drugi uslov je da klub napusti Karim Benzema, tako da njegovo mjesto u timu neće biti ugroženo. To je verovatno i izvodljivo, jer Real želi da se “riješi” francuskog napadača.

[su_live_koeficijenti]

Treći uslov je da bi Cristiano Ronaldo i Gareth Bale ostanu u vrhu napada. Tu već počinju problemi, jer je Portugalac u više navrata izjavio da bi volio da ode iz Madrida, dok je velški reprezentativac zbog kontinuiranog problema sa povredama već dugo vremena na izlaznim vratima kluba. Bale je u prošlosti naglasio da će se vratiti na Ostrvo, a poznato je da je velika želja Jose Mourinhoa.

[su_premierleague]

Četvrti uslov je da želi da ga Real podrži u borbi za Zlatnu loptu. Poslednjih deset godina, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi osvajali su ovu nagradu po pet puta a Kane se nada kako će upravo on biti taj koji će prekinuti njihovu dominaciju i u tome mu je potrebna podrška Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!