NaslovnicaVijestiHartson: Arsenal nema šanse, čak i ako bi igrali sa 16 igrača...

Hartson: Arsenal nema šanse, čak i ako bi igrali sa 16 igrača na terenu

Bivši napadač Topnika, John Hartson kaže da se ekipa Arsene Wengera može samo nadati čudu dok pokušavaju da obore deficit od dva gola koje im je Barca dala na Emiratesu u Ligi prvaka u osmini-finala.

Arsenal nema šanse

Arsenal nema nikakve šanse da pobijedi Barcelonu i kvalifikuje se u četvrt-finale Lige prvaka, čak i ako bi igrali sa 16 igrača, tvrdi John Hartson.

Topnici večeras igraju protiv Barcelone na Camp Nou, u revanš susretu, gdje im je potrebno da postignu dva gola, a da ne prime niti jedan, kako bi izvukli samo produžetke, nakon što su izgubili na Emiratesu u prvoj utakmici rezultatom od 2-0.

Hartson vjeruje da bi njegov bivši klub morao da izazove jedno od najvećih iznenađenja u povijesti takmičenja kako bi ostvarili napredak u četvrt-finale.

“Arsenal nema šanse, čak i ako bi igrali sa 16 igrača na terenu u isto vrijeme protiv 11 Barcinih ne bi moglo proći”, rekao je Hartson.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nisam izrazio nepoštovanje, to je samo razlika u klasi između ove dvije ekipe.”

“Naravno, ja bih volio da mi Arsenal dokaže da nisam u pravu. Volim taj klub, volim Arsene Wengera. Ja sam bio u svom prvom timu Arsenala kada je on preuzeo u oktobru 1996. godine i razgovarao sam redovno sa njim.”

“Ali, nema bježanja od toga da bi to vjerovatno bio jedan od najvećih šokova u povijesti Lige prvaka, ako bi Arsenal uspio da skine Barcelonu. Vjerovatno je koeficijent bio 51.00, ali neću trošiti svoj novac.”

Večeras se igraju dvije vrlo zanimljive utakmice Lige prvaka, jedno od najgledanijih takmičenja širom svijeta. Bet365 nam daje izvanredne koeficijente i bonuse koje možete samo sanjati. Kladite se sa nama na linku ispod !

4l3yJvX

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!