NaslovnicaVijestiHasan Salihamidžić: Ništa od njegovog dolaska, okrećemo se drugim alternativama!

Hasan Salihamidžić: Ništa od njegovog dolaska, okrećemo se drugim alternativama!

Sportski direktor Bayerna i bivši igrač ovog kluba i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić demantovao je glasine koje su kružile po njemačkim medijima da je Bayern dogovorio još jedno pojačanje za ljeto. Nakon Goretzke u klub je trebao doći njegov suigrač Max Mayer, ali od transfera neće biti ništa, barem tako tvrdi Salihamidžić.

Ništa od njegovog dolaska

Mediji u Njemačkoj izvijestili su da je, nakon Leona Goretzke za Bayern potpisao i Max Meyer, ali Hasan Salihamidžić je ekspresno demantovao sve glasine.

Leon Goretzka već je Bayernov, i u klub će doći kao slobodan igrač nakon kraja ove sezone. U  Bayrn bi mogao, zajedno s njim, njegov suigrač Max Meyer, koji je također na Schalkeovim izlaznim vratima no Meyer ipak neće otići na Allianz Arenu. Španjolski mediji izvijestili su kako je 22-godišnji vezni igrač već dogovorio s Bayernom, što je demantovao sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

>> Transfer glasine: Liverpool i Arsenal u borbi za golmana, Leon Baily se seli u Premierligu, nogometaš Barce na meti Bayerna

“To su apsolutne gluposti i nebuloze. Max Meyer je bez sumnje veliki nogometaš i veliki talenat, ali ako pogledate naš vezni red, možete da vidite da imamo pravu “okupaciju”. Zadovoljni smo igračima koje imamo, zadovoljni smo širinom u veznom redu, tako da za novim transferima nema potrebe”, kaže Salihamidžić.

[su_bonus]

Meyerov ugovor s ekipom Schalkea ističe na kraju sezone, ali iz Scalkea ga pokušavaju uvjeriti  da potpiše novi. Ako ga ne uspiju nagovoriti, izgubit će i njega bez odštete. On bi bio treći nogometaš u nizu koji na sličan način napušta klub, nakon Kolašinca i Goretzke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!