NaslovnicaVijestiHatem Ben Arfa: Moja vrata su uvijek otvorena za ponude PSG-a

Hatem Ben Arfa: Moja vrata su uvijek otvorena za ponude PSG-a

Bivši igrač Newcastle Uniteda Hatem Ben Arfa priznao je da bi bi jako zainteresovan za prelazak u Paris Saint-Germain.

hatem ben arfa

28-godišnjak, koji se vratio u formu nakon dolaska u Nicu, javno je hvaljen od strane trenera Paris Saint-Germaina Laurenta Blanca, te su se pojavile špekulacije da bi Francuz već ovog ljeta mogao preseliti u Pariz.

U intervjuu za Onze Mondial, Ben Arfa je izjavio da ne bi mogao odbiti ponudu francuskih prvaka, ali ni ostalih “velikana” ukoliko budu pokazali interes za njega.

“Moja vrata su uvijek otvorena za Paris Saint-Germain. Pored njih, otvorena su i za sve ostale velike klubove, ne zatvaram vrata nikome.”

Krilni napadač, koji se posvađao sa bivšim trenerom Alanom Pardewom, nakon čega je napustio klub, opisao je svoj period sa “Svrakama” kao pakao, te da je čak razmišljao o prekidu karijere, ali sada je stigao na mnogo sretnije mjesto.

“Da, razmišljao sam o odlasku u mirovinu. Govorio sam sebi ‘Daj, to je u redu, idemo se napiti! Ne žele me u klubu? Zaustavit ću ovaj pakao.’ Htio sam odbaciti sve, ali to razmišljanje nije trajalo dugo.”

“Pakao je kada ne vidite svjetlo na kraju tunela, kada ste prepušteni sami sebi, nitkog nema da vas podrži, a vi morate ići naprijed kroz tu maglu. Uopšte i ne znate gdje idete.”

“Sretan sam sad jer imam klub i trenera koji me podržavaju. Ovo je raj u usporedbi s onim što sam prošao u Newcastleu, ne osjećam se više usamljen. Sada imam podršku i voljen sam u klubu.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!