NaslovnicaVijestiHatem Ben Arfa ne uživa gledajući Ronalda dok igra nogomet, a evo...

Hatem Ben Arfa ne uživa gledajući Ronalda dok igra nogomet, a evo i zašto!

Hatem Ben Arfa ne uživa gledajući Ronalda dok igra nogomet, a evo i zašto! Hatem Ben Arfa je neupitno jedan od najvještijih nogometaša na planeti.

Hatem Ben Arfa

Sada, to ne mora nužno da ga napravi jednim od najboljih, ali nesumnjivo je među najtalentiranijim.

Da bi bili najbolji, morate biti fokusirani, dosljedni i donositi prave odluke više nego za vrijeme utakmice.

Ben Arfa je možda u PSG-u upravo sada, ali da li je on ispunio svoju ogromnu nadarenost i potencijal? Mnogi navijači će tvrditi da nije.

[su_euro_soccer_bonus]

30-godišnjak je odigrao neke nevjerojatne nastupe i postigao neke izvanredne golove koje vrlo malo igrača – ako ih ima, s očitim izuzetkom Lionel Messija – mogao postići. Međutim, ovi trenuci sjaja su bili rijetki u njegovoj karijeri.

Razlika između Ben Arfe i Cristiana Ronalda

Svi znamo da je francuski reprezentativac sposoban, ali on jednostavno nije uspio da ostane dosljedan i učvrsti svoj status pravog svjetskog nogometaša.

Ben Arfina razina talenta se može usporediti sa najboljim, uključujuči čak i Cristiana Ronalda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Velika razlika je između njih je kako su pristupili svojoj struci. Ronaldo je svijetli primjer kako se treba posvetiti nogometu, na i izvan terena, kako bi ispunili svoj potencijal.

Hatem Ben Arfa: Zašto ne uživam gledajući Ronalda

Možda postoji nagovještaj ljubomore u Ben Arfinim najnovijim komentarima, jer je Francuz rekao novinarima zašto ne uživa gledajući Ronalda kako igra nogomet.

Jamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri

“Cristiano Ronaldo, on ne daje nikakve emocije”, izjavio je krilni igrač za Goal. “On je predvidljiv.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!