NaslovnicaVijestiHatem Ben Arfa: "Nogomet umire i može ga spasiti samo jedan klub"

Hatem Ben Arfa: “Nogomet umire i može ga spasiti samo jedan klub”

Francuski “vječni talent” Hatem Ben Arfa nije impresioniran stilom današnjeg nogometa, koji, po njegovom mišljenju, nije za igrače poput njega. On je rekao kako samo jedan klub može spasiti današnji nogomet.

Francuski veznjak Hatem Ben Arfa pripada kategoriji nogometaša koji su željeli igrati nogomet u bilo kojem drugom razdoblju razvoja ove igre. Ben Arfu je uvijek krasio izniman talent, ali zbog problema s disciplinom, taktičkom zrelosti, odgovornošću i drugim atributima “modernog nogometa”, nikada nije uspio doći do većeg uspjeha u nekom velikom klubu. Njegova epizoda u Paris Saint Germainu pretvorila se u pravu noćnu moru, a sada je mnogo bolji u Rennesu, gdje, kao i u prošlosti u ekipi Nice uživa u “slobodnijoj” taktičkoj verziji.

BRAZILAC ODLAZI? Tri velikana započela pregovore sa Coutinhovim agentom!

Ben Arfa žali što danas nogomet nije milostiv prema igračima tog tipa, ali mislim da je jedino rješenje za nogomet jedan klub – Barcelona.

“Barcelona igra i zabavlja se, oni igraju nogomet, imaju kontrolu, a to je nogomet. Danas je previše naglaska na obrani. Puno taktike, iako je to samo osnova za sve. Srećom, tu je Barcelona, ​​koja nas sve vrijeme podsjeća kako se i danas može igrati nogomet. Nogomet umire, samo pogledaj neke od utakmica Svjetskog prvenstva. Sav užitak koji je turnir nekada ima je nestao”, rekao je Ben Arfa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!