NaslovnicaVijestiHazard imenovao igrača koji će naslijediti Messija i Ronalda

Hazard imenovao igrača koji će naslijediti Messija i Ronalda

Eden Hazard, zvijezda Chelseaja, imenovao je igrača za kojeg smatra da će naslijediti Messija i Ronalda na tronu svjetskog nogometa.

Cristiano Ronaldo nedavno je osvojio svoju petu Zlatnu loptu, drugu uzastopnu, te se izjednačio sa vječitim rivalom Lionelom Messijem iz Barcelone.

Eden Hazard, as Chelseaja, bio je neko koga su predstavljali kao potencijalnog osvajača Zlatne lopte, ali Belgijanac smatra da će Kylian Mbappe, napadač PSG-a, biti igrač koji će okončati skoro desetljetnu dominaciju dva najbolja svjetska nogometaša.

[su_premierleague]

“Dečko o kojem se govori svakog dana je Kylian Mbappe, on je izravan, posjeduje vještine i postiže golove”, rekao je Hazard za Sky Sports.

“Imao je veliki uticaj na rezultate Monaca prošle sezone u Ligi prvaka, tako da mislim da će osvojiti Zlatnu loptu jer je zaista poseban.”

Hazard također vjeruje da će njegov suigrač Andreas Christensen postati jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji.

Bivša zvijezda Premier lige poručila: On bi trebao zamijeniti Antonija Contea!

David Luiz odlazi iz Chelseaja: Conte već pronašao njegovu zamjenu!

Danski reprezentativac zamijenio je ozlijeđenog Davida Luiza u srcu odbrane Blusea, i bez poteškoća se uklopio u momčad, nakon dvije sezone na posudbi u Borussiji Monchengladbach.

“Tek mu je 21 godina i već igra u središtu odbrane u tim godinama, što nije nimalo lako u ovakvom klubu.”

[su_cashout]

“Gledao sam ga mnogo, igrao je sa Thorgenom Hazardom prošle sezone u Monchengladbachu tako da ga dobro poznajem, i mislim da će biti jedan od najboljih na svijetu”, rekao je belgijski nogometaš.

Hazard je svoju profesionalnu karijeru započeo u francuskom klubu Lilleu. Debitirao je u studenom 2007. godine i odigrao je 194 utakmice za Lille u svim natjecanjima, postigavši 50 golova. U lipnju 2012. godine, Hazard je prešao iz Lillea u engleski Chelsea. Sa Bluesima je osvojio Europsku ligu, Ligu kupa i Premier ligu. Upisao je 272 nastupa za londonski klub, te postigao 80 golova, uz 70 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!