NaslovnicaVijestiHAZARD NA KORAK OD ODLASKA: Chelsea postigao dogovor sa španjolskim velikanom!

HAZARD NA KORAK OD ODLASKA: Chelsea postigao dogovor sa španjolskim velikanom!

Prema pisanju brojnih francuskih medija, Chelsea je navodno postigao dogovor sa Real Madridom oko prodaje Edena Hazarda, a cijena transfera bi trebala iznositi čak 190 miliona eura.

Hazard odlazi u Real Madrid

U intervjuu nakon nedavno završenog Svjetskog prvenstva, na kojem je Belgija osvojila treće mjesto, 27-godišnjak je nagovijestio kako želi napustiti Stamford Bridge, te da ne bi imao ništa protiv odlaska upravo u Real Madrid.

[su_bonus]

Naime, tom prilikom je rekao: “Nakon šest predivnih godina u Chelseaju možda je vrijeme za nešto drugačije. Nakon ovog Svjetskog prvenstva mogu odlučiti da li želim ostati ili otići, ali Chelsea će donijeti konačnu odluku. Svi znate moju željenu destinaciju.”

U proteklih par mjeseci ‘Plavci’ su mu nekoliko puta nudili novi ugovor, ali on je to odbio, unatoč tome što mu je trenutni ističe 2019. godine. Kako navodi Le10 Sport, Los Blancosi su ovog tjedna započeli pregovore sa londonskim klubom, te je navodno postignut dogovor vrijedan 190 miliona eura. U izvješću stoji kako je europski prvak već održao razgovore sa Hazardovim ocem, sa kojim je dogovarao detalje ugovora, a sada je konačno stupio i kontakt sa Chelseajem. U međuvremenu, pozdani talijanski novinar Gianluca Di Marzio jučer je objavio informaciju kako će sutra u Madridu biti održan sastanak između sve tri strane, te biti donešena konačna odluka.

[su_casino]

Pored Real Madrida, interes za Hazarda već neko vrijeme pokazuje i njihov najveći rival Barcelona, koja je navodno spremna ponuditi novac i jednu od najvećih zvijezda Ousmanea Dembelea. S druge strane, novi trener Chelseaja Maurizio Sarri na svojoj prvoj press konferenciji odbio je priznati kako bi Hazard mogao otići, te je dodao da želi zadržati najbolje igrače u klubu.

Savjet Hazardu da napusti Stamford Bridge dao je i njegov izbornik u reprezentaciji Belgije Roberto Martinez, koji je izjavio: “Možda je pravo vrijeme za Hazarda da pokuša nešto drugačije. Sazrio je i postao lider. Mogao bi predvoditi novi projekt u bilo kojem klubu na svijetu, trenutno je na vrhuncu svoje karijere. Uklopio bi se u bilo koji klub na svijetu. Bio bih iznenađen da Chelsea u ovom trenutku nema velike ponude za njega.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!