NaslovnicaVijestiHazard: Poslao sam poruku Jose Mourinhu

Hazard: Poslao sam poruku Jose Mourinhu

Poslao sam poruku Jose Mourinhu, rekao je Eden Hazard. Krilni igrač Chelseaja je priznao da se osjetio krivim za otpuštanje portugalskog trenera i kaže da nema objašnjenja za dramatičan gubitak forme svog tima ove sezone.

Poslao sam poruku Jose Mourinhu

Eden Hazard je priznao da je poslao poruku izvinjenja Jose Mourinhu nakon što je smijenjen u decembru.

Hazard je proglašen za PFA Igrača godine kada je Chelsea osvojio titulu Premier lige prošle sezone, ali njegova forma u 2015/16 je pala i manje od tih standarda.

Belgijanac kaže da se osjetio krivim zbog Mourinhove smjene u decembru.

“Poslao sam mu poruku da mu kažem da mi je žao što je otišao, dobro, samo da mi je žao”, rekao je Hazard za Guardian.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Mi smo uživali u zajedničkom uspjehu prošle sezone, ali ovaj put nismo.”

“Osjetio sam se malo kriv jer sam bio igrač godine. Ja sam bio jedan od najvažnijih igrača, ali ove godine nisam u svojoj formi.”

“Nisam na istom nivou. Tako da sam poslao taj tekst Jose-u i on je došao do mene i zaželio mi sve najbolje u budućnosti. Za tim šampiona koji je morao proći kroz ono što smo mi ove sezone čak i ja ne mogu objasniti.”

“Stvari su sada bolje, ali mi i dalje ne pobjeđujemo utakmice kao što smo navikli. Niko ne može da stavi svoj prst za ono što se dogodilo u Chelseaju.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!