NaslovnicaVijestiHazard: Proživljavam najbolje razdoblje u Chelseaju

Hazard: Proživljavam najbolje razdoblje u Chelseaju

Nogometaš Chelseaja Eden Hazard rekao je da proživljava najbolje razdoblje u tom klubu, zahvaljujući treneru Antoniju Conteu.

najbolje razdoblje

Hazard je bio jedan od najvažnijih igrača u osvajanju šampionske titule u sezoni 2014/15, ali je u narednoj sezoni, zajedno s ostalim suigračima razočarao lošim igrama. U prosincu je otpušten trener Jose Mourinho, a ekipa je sezonu završila na 10. mjestu na tablici i bez plasmana u europska natjecanja.

“Uvijek je teško vratiti se nakon loše sezone, ali trener je promijenio nešto i pokušao nam ulije samopouzdanje. Ovo je najbolje razdoblje za mene otkako sam došao u Chelsea. Sretan sam”, rekao je Hazard za Goal.

Hazard je 2012. godine iz Lillea došao u Chelsea i do sada je odigrao 234 utakmica i postigao 65 golova. Sa “plavcima” je osvojio Premier ligu, Liga kup i Ligu Europe.

Londonski klub je ljetos preuzeo bivši trener Juventusa i selektor Italije Antonio Conte, a ekipa je trenutno prva na tablici s osam bodova prednosti.

“Svi znaju da prošle sezone nisam bio dovoljno dobar. Ali, na greškama se uči. Sve sam učinio da se vratim i sada sam na svom nivou. Dobro sam počeo ovu sezonu, spreman, bez ozljeda. Bolje je da igraš kada si potpuno spreman . Želim uživati ​​na terenu, mislim da je to ključno “, rekao je belgijski reprezentativac.

Chelsea će u 26. kolu Premier lige u subotu igrati na Stamford Bridgeu protiv Swanseaja.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!