NaslovnicaVijestiHAZARD SE NAPOKON OTVORIO: Evo što su mu planovi za ljetni prijelazni...

HAZARD SE NAPOKON OTVORIO: Evo što su mu planovi za ljetni prijelazni rok!

Hazard se napokon otvorio. Evo što su mu planovi za ljetni prijelazni rok! Zvijezda Chelseaja Eden Hazard je pružio svježe ažuriranje mogućeg transfera u Real Madrid, jer nagađanja o njegovoj budućnosti neće zamrijeti u to smo sigurni.

HAZARD SE NAPOKON

Belgijanac se ne čini bliže potpisivanju novog ugovora na Stamford Bridgeu, sa trenutnim ugovorom koji istječe krajem iduće sezone.

Ovo je nesumnjivo velika briga za Hazarda, koji je ostavio prilično veliki nagovještaj da je za preseljenje u Madrid, isključivši izglede za povratak u Ligue 1 sa PSG-om.

Međutim, 27-godišnjak nije signalizirao bilo kakvu namjeru da potpiše novi ugovor sa Chelsejem, iako je odbio napustiti Plavce u siječnju i ostavio je mogućnost da ostane sa njima svoju cijelu karijeru.

“Bilo je kontakta u prošlosti sa PSG-om,” rekao je Hazard za Canal +. “Ali nisam bio u iskušenju. AKo se jednog dana budem morao vratiti u Francusku, to bi bio Lille.”

“Ali danas, nema šanse da se vratim u francusku ligu.”

“Za sada, kao što sam rekao, ostajem u Chelseaju. Imam godinu dana preostalo u mom ugovoru.”

“Transfer ove zime je nemoguć. Ne mogu otići u siječnju zbog kluba i navijača.”

“Ljeti će biti moguće, ali je moguće i da ostanem cijelu svoju karijeru u Chelseaju.”

Ipak, glavna stvar koju će navijači Chelseaja zaključiti iz oboga jeste da njihov igrač vjerojatno planira ljetni transfer u Real Madrid, o kojem se također mnogo razgovaralo ranije ove godine.

TO se nije dogodilo ovom prigodom, ali sa Hazardom, koji je sve bliže i bliže da postane slobodan agent, njegov klub će morati da prihvati manje ponude za njega kako bi se izbjeglo da ga izgube u besplatnom transferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!