NaslovnicaVijestiHazardov otac: Moj sin nije mašina!

Hazardov otac: Moj sin nije mašina!

Belgijski reprezentativac i član londonskog Chelseaja, Eden Hazard, ove sezone igra vrlo loše i nije ni sjena igrača koji je proteklih godina briljirao u dresu Plavaca, te je u posljednje vrijeme stalno na udaru kritika od strane navijača.

Hazardov otac Chelsea forsira Edena da igra i pored povrede!

Hazardov otac stao je u njegovu odbranu istakavši da su iz Chelseaja prisilili njegovog sina da igra utakmicu u Ligi prvaka protiv ekipe PSG-a i pored problema sa povredom koja ga muči u posljednje vrijeme.

25-godišnji Belgijanac je dobio velike zvižduke sa Stamford Bridgea prilikom izlaska iz igre protiv PSG-a u 77. minuti utakmice. Bivši igrač Lillea, koji nije postigao pogodak u Premier ligi još od maja 2015. godine, povrijedio je prepone u januaru protiv Crystal Palacea i njegov otac tvrdi da se nije u potpunosti oporavio.

U izjavi za belgijski novine Le Soir, Hazardov otac je rekao: “Trenutno stanje Edena je vrlo teško zbog povrede i upale prepona, koje ga muče posljednja tri ili četiri mjeseca. Povreda nije ozbiljnija, ali bolovi su nepodnošljivi. Jake bolove je osjećao i na utakmici protiv PSG-a prije nego što je tražio izmjenu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Umjesto da mu daju vremena da se odmori i u potpunosti i pravilno oporavi, oni ga tjeraju da igra, samo zbog toga što je to bila izuzetno važna utakmica. On jednostavno nije imao izbora.”

“Ne postoji igrač koji u svojoj karijeri nije imao i uspone i padove. Od početka svoje profesionalne igračke karijere, ovo je prvi put da ima ovakvu vrstu problema. Moj sin nije mašina”, zaključio je Hazardv otac.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!