NaslovnicaVijestiDOKAZAO JE: Hector Bellerin brži je od Thea Walcotta

DOKAZAO JE: Hector Bellerin brži je od Thea Walcotta

Zašto je nebo plavo? Zašto je Zemlja okrugla? Tko je brži, Hector Bellerin ili Theo Walcott? Na svijetu postoji mnogo pitanja za koja nemamo odgovor, no za neka ipak imamo.

OIR_resizer (1)

Desni bek Arsenala Hector Bellerin možda je napokon dokazao da je brži od svog suigrača.

Njih dvojica tokom cijele sezone se međusobno “prepiru”, Bellerin je nedavno dokazao da je na 40 metara čak i brži od Usaina Bolta.

HECTOR BELLERIN BRŽI JE I OD USAINA BOLTA, A EVO I DOKAZA!

Sinoć je Španjolac na Snapchatu kluba iz sjevernog Londona dobio priliku pokazati da je brži od svog suigrača, Thea Walcotta.

Ako mislite da je ovo pomalo glupo i trivijalno, pogledajte reakciju Thea Walcotta kada je shvatio što je Španjolac napravio.

Ne znamo za vas, no nama ovo ne dokazuje ništa. Utrka se nastavlja!

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!