NaslovnicaVijestiHenderson: Liverpool može osvojiti sve sa Kloppom

Henderson: Liverpool može osvojiti sve sa Kloppom

Prema mišljenju kapitena Liverpola, Jordana Hendersona, Liverpool može postići sve sa novim trenerom Jurgenom Kloppom.

henderson klopp

25-godišnji veznjak je uzbuđen pred svoju prvu ligašku utakmicu koju će odigrati pod vodstvom njemačkog trenera koja je na rasporedu u nedjelju, te osjeća da uz njegovo vodstvo tim može osvojiti bilo koje takmičenje.

Liverpool impresionira nakon njegovog preuzimanja, izgubili su samo dva puta u 13 utakmica u koliko ih je za sada vodio, a slavili su protiv klubova kao što su Manchester City i Chelsea.

Upitan od strane novinara da li je njegov tim kandidat za osvajanje Premier lige ove sezone, Henderson je odgovorio: “Ostavit ćemo drugima da o tome odluče. Mislim da možemo postići sve što želimo. Imamo dovoljno dobre igrače za to, ali još je rano.”

[su_bet_at_home_1]

Nijemac je spreman vratiti Hendersona natrag u prvu momčad nakon što se Jordan oporavio od povrede pete, a to će mu biti prva utakmica otkako je Jurgen preuzeo tim.

“Jedva čekam. Gledanje tima sa tribina stadiona je najteži period u mojoj karijeri. Klopp je briljantan i sve vrijeme dok sam bio povrijeđen osjećao sam se kao dio tima, iako nisam igrao niti bio u prilici da pomognem suigračima. Slušao sam sve što Klopp govori na svim sastancima u svlačionici, a sada kad sam ponovo spreman za igru, osjećaj je još bolji. On jede, spava i diše nogomet, i svi to vidite.”

“Njegove trening metode su sjajne, taktički nam u detalje objasni kako se postaviti i gdje su najveće slabosti protivnika. Zahvaljujući njemu ponovo igramo dobro.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!